Autosport en circuit rijden keuze cadeau racen voor man (2024)

  • Ook achteraf betalen mogelijk via Afterpay / Riverty
  • Makkelijk en gratis omruilen
  • Online en fysiek te besteden
  • Talloze bestedingsmogelijkheden
  • Direct in mailbox of per post
  • Onbeperkt geldig, zelf te verlengen*
  • Alleen vandaag 20% korting met code: Good4fun20

Terug naar overzicht

Met deze cadeaubon kies je uit de leukste sportwagen events.
Kies uit het rijden op circuit Assen, Eindhoven, Rotterdam,Zandvoort of Zolder.
Maar ook is het mogelijk om te kiezen om te rijden op de openbare weg in een Audi R8, Ferrari, Lamborghini, Mercedes AMG GT en meer.

De keuzes zijn:

- Circuit Eindhoven of Rotterdam: 3uur driften dwars door de bochten glijden op een beheerste wijze zorgt voor adrenaline en sensatie! Leer de drifttechnieken van de professionele instructeurs en drift feilloos door de bochten.
Na een korte theorieles stap jein de autoen kun jebeginnen met driften! Een lange (natte) baan, obstakels en snelle auto hoort allemaal bij het driften. Afhankelijk van jekennis en ervaring bepalen we de baan en auto voor het driften. Niet alleen ervaren drifters, maar ook beginners kunnen dus terecht!

- Circuit Assen, Zandvoort of Zolder meerijden: Na een korte theorie waarin de basis van het racen wordt uitgelegd, rij jeeen aantal ronden mee op het circuit als copiloot met 1 van de instructeurs.
Op deze manier kan jehet circuit verkennen, wennen aan het verkeer op de baan en krijg jeuitleg over lijnen en rempunten. Wanneer alles duidelijk is ga jeonder begeleiding van de instructeur 2rondeszelf racen op het circuit!

- Circuit Assen, Zandvoort of Zolder zelf rijden: Zelf racen in een BMW: Je krijgt een helm en de nodige uitleg om jeeerste stappen op het circuit tot een goed einde te brengen.
De ervaren instructeurs zullen je continue begeleiden en de nodige tips en uitleg geven. Theorie: het theorie gedeelte wordt onder andere de ideale lijn uitgelegd en wat de juiste zithouding is in een race auto. Daarnaast worden de regels uitgelegd die er op een circuit gelden. Instructieronde en praktijk: Bij de instructierondes rijdt de cursist mee met de instructeur op het circuit waarbij onder andere de ideale lijn en de rempunten worden doorgenomen. 5 rondeszelf rijden op het circuit onder begeleiding van een instructeur.

- Sportwagenrit op de openbare weg, kies uit de volgende sportwagens:

* Audi R8:
Tijdens jouw Experience kruip je, na een korte instructie, achter het stuur van de mat zwarte Audi R8 en rij je zelf in deze exclusieve sportauto op de openbare weg. Een vuurspuwende achtcilinder motor, een topsnelheid van 301 km. per uur en een matzwarte kleur.
Je beleeft de ultieme combinatie van snelheid, geluid en luxe en je kunt daarbij op veel bewonderende blikken van voorbijgangers rekenen. Een professionele instructeur neemt tijdens de rit plaats op de passagiersstoel om je te helpen bij het vinden van een interessante route en om al jouw mogelijke vragen over de auto te beantwoorden.
Je gaat 30 minuten rijden en kunt kiezen uit de locaties: Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Brussel, Den Bosch, Eindhoven, Gent, Heereveen, Huizen, Lelystad, Rotterdam, Zolder of Zwolle.

*FerrariF360:
De F360 is 1 van de historische types die Ferrari heeft gebouwd. De F360 heeft zijn naam te danken aan zijn prachtige motor. Met een 3,6 liter V8 motor die maar liefst 400pk levert, heeft hij maar 4,5s nodig om van 0 naar 100km/u te acceleren en haalt een topsnelheid van meer dan 300km/u. Overtuigd zijn motor jenog niet, dan zal zijn prachtige design jewel doen smelten.
Jegaat 40minuten rijden en kunt kiezen uit de locaties: Alkmaar, Amersfoort, Brasschaat, Breda, Cuijck, 't Harde, Heusden-Zolder, Roosendaal, Teuge, Utrecht , Venlo, Zoetermeer ofZwolle.

* Ferrari 458:
In deze droomauto een rode Ferrari 458 Italia met 570 PK wordt je droom werkelijkheid.
De prachtige auto geeft je een kick om in te rijden, door snelheid en een ongelooflijk klinkende V8. De 458 Italia heeft een achtcilinder in V-configuratie met 570 pk.
Jegaat 20minuten rijden en kunt kiezen uit de locaties: Alkmaar, Amersfoort, Brasschaat, Breda, Cuijck, 't Harde, Heusden-Zolder, Roosendaal, Teuge, Utrecht , Venlo, Zoetermeer ofZwolle.

* Of neem eencombi in de Ferrari F360 en de Ferrari 458, 15 minuten rijden in beide sportwagens.

* Ferrari California:
Jij gaat rijden in deze droomauto, een Ferrari California, jouw droom wordt werkelijkheid. De prachtige auto geeft je een kick om in te rijden, door snelheid en een ongelooflijk klinkende motor. De perfecte combinatie van innovatie en technologie! De Ferrari California belichaamt sublieme elegantie, sportiviteit, veelzijdigheid en exclusiviteit in combinatie met fenomenale prestaties.
Specificaties: Aantal cilinders: 8, CYL vermogen : 3655CC, Kracht : 560PK, Koppel : 755NM,<BR> Max snelheid : 316KM, Van 0 tot 100KM/U : 3.6SEC, Transmissie: achter, Versnellingsbak : Automaat.
Je gaat 30 minuten rijden en kunt kiezen uit de locaties: Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Brussel, Den Bosch, Eindhoven, Gent, Heereveen, Huizen, Lelystad, Rotterdam, Zolder of Zwolle.

* Lamborghini Gallardo:
Jegaat rijden in een vierwielaangedreven Lamborghini Gallardo E-gear (automatische versnellingsbak) en hij heeft een luidruchtige en zeer krachtige atmosferische V10 motor.
De wagen heeft een agressief en modern design. De auto heeft onder andere een motor met een vermogen van 553 pk.
Technische specificaties: Brandstof: benzine, Cilinders: V10, Maximaal vermogen: 500pk,Topsnelheid: 310 km/u, Acceleratie: 0-100: 4,2 seconden, Aandrijving: voor- en achterwielen.
Je gaat 30 minuten rijden en kunt kiezen uit de locaties: Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Brussel, Den Bosch, Eindhoven, Gent, Heereveen, Huizen, Lelystad, Rotterdam, Zolder of Zwolle.

* Of neem eencombi in de Ferrari Californiaen de Lamborghini Gallardo, 15 minuten rijden in beide sportwagens.

*Mercedes AMG GT:
Een supercar... met een ongekende topsnelheid!Stap in en laat die V8 motor maar brullen! Deze Mercedes AMG GT staat op jou te wachten. Je gaat samen met een instructeur de openbare weg op met dit racemonster. Maak je klaar voor een ervaring op topniveau.
Deze supercar trekt in 4 seconden op naar 100 km per uur en heeft een topsnelheid van maar liefst 304 km per uur... Het is de Mercedes AMG GT! Een 4.0 V8 motor, 462 pk... deze droomauto heeft het allemaal. Deze Mercedes is op verschillende manieren ingezet in de motorsport, maar is nu ook beschikbaar voor jou!
Je gaat 30 minuten rijden en kunt kiezen uit de locaties: Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Brussel, Den Bosch, Eindhoven, Gent, Heereveen, Huizen, Lelystad, Rotterdam, Zolder of Zwolle.

Bestel deze voucher

  • Ook mogelijk als losse events direct met datum of kadobon

Gerelateerde producten

GiftcardsLucht avontuurBestellen

UitstapjesFerrari en Lamborghini rijden 2 x 30 minutenBestellen

GiftcardsSensatie cadeau manBestellen

GiftcardsLucht sensatie cadeauBestellen

Anderen kochten ook

GiftcardsAlgemene keuze giftcardBestellen

UitstapjesFerrari en Lamborghini rijden 2 x 15 minutenBestellen

UitstapjesCircuit rijden Zandvoort kort programmaBestellen

UitstapjesCircuit rijden Zandvoort lang programmaBestellen

Autosport en circuit rijden keuze cadeau racen voor man (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Cheryll Lueilwitz

Last Updated:

Views: 5865

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Cheryll Lueilwitz

Birthday: 1997-12-23

Address: 4653 O'Kon Hill, Lake Juanstad, AR 65469

Phone: +494124489301

Job: Marketing Representative

Hobby: Reading, Ice skating, Foraging, BASE jumping, Hiking, Skateboarding, Kayaking

Introduction: My name is Cheryll Lueilwitz, I am a sparkling, clean, super, lucky, joyous, outstanding, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.