Galatasaray Beþiktaþ Maç Özeti Canlý Ýzle 2-1 (Geniþ Video) | GS-BJK Maç Sonucu 2-1 Ýzle (2024)

Galatasaray Beþiktaþ Maç Özeti Canlý Ýzle 2-1 (Geniþ Video) | GS-BJK Maç Sonucu 2-1 Ýzle ... Trendyol Süper Lig'in 9. haftasýnda Galatasaray ile Beþiktaþ karþý karþýya geldi. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park'taki 300. maçýnda Galatasaray, 2-1'lik skorla kazanmayý baþardý.

Galatasaray Beþiktaþ maçý kadrosu ve muhtemel ilk 11'ler

🟡🔴 Mauro Icardi'nin ayaðýndan, dev derbinin açýlýþ golü! #GSvBJK pic.twitter.com/ydirY63kGk

— beIN SPORTS Türkiye (@beINSPORTS_TR) October 21, 2023

Kareografi

🇹🇷 Galatasaray tribünlerinden, Cumhuriyetimizin 100. yýlýna özel koreografi! #GSvBJK pic.twitter.com/ps63WXBsAK

— beIN SPORTS Türkiye (@beINSPORTS_TR) October 21, 2023


GALATASARAY BEÞIKTAÞ MAÇ ÖZETI CANLI ÝZLE

GALATASARAY BEÞÝKTAÞMAÇI

Mauro Icardi, 26. dakikada Galatasaray'ý öne geçirdi. Arjantinli yýldýz, Galatasaray'ýn derbilerde en çok gol atan yabancý futbolcusu oldu.

Beþiktaþ'ta Mert Günok, 30. dakikada VAR uyarýsý üzerine ceza sahasý dýþýnda elle oynadýðý için kýrmýzý kart gördü.

Galatasaray'ýn 61. dakikada kazandýðý penaltý, VAR uyarýsý sonrasý iptal edildi.

Alex Oxlade-Chamberlain, 69. dakikada skora eþitliði getirdi.

Mauro Icardi, 82. dakikada penaltýdan Galatasaray'a 3 puaný getiren golü attý.

BEÞÝKTAÞ, ZÝRVEDEN 9 PUAN UZAKTA

Bu sonucun ardýndan Galatasaray, puanýný 25'e yükseltti. Derbiden maðlubiyetle ayrýlan Beþiktaþ, 16 puanda kaldý.

FÝKSTÜR: ÖNCE AVRUPA, SONRA LÝG

Galatasaray, 24 Ekim Salý günü Bayern Münih'i aðýrladýktan sonra Çaykur Rizespor deplasmanýna gidecek.

Beþiktaþ ise 26 Ekim Perþembe günü Bodo/Glimt deplasmanýna gittikten sonra Gaziantep'i aðýrlayacak.

GALATASARAY'DA 3 DEÐÝÞÝKLÝK

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasýndaki derbide Beþiktaþ'ý konuk eden Galatasaray, son maçýna göre kadroda 3 deðiþiklikle sahaya çýktý.

Sarý-kýrmýzýlý takýmýn teknik direktörü Okan Buruk, ligde Bitexen Antalyaspor'u 2-0 yendikleri maçta ilk 11'de görev alan oyunculardan Kazýmcan Karataþ, Tanguy Ndombele ve Barýþ Alper Yýlmaz'ý yedeðe çekti. Tecrübeli teknik direktör, Beþiktaþ derbisinde bu futbolcularýn yerlerine Angelino, Kaan Ayhan ve Tete'yi ilk 11'de sahaya sürdü.

Galatasaray, derbiye Fernando Muslera, Sacha Boey, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcý, Angelino, Kaan Ayhan, Lucas Torreira, Tete, Kerem Aktürkoðlu, Wilfried Zaha ve Mauro Icardi ile baþladý. Sarý-kýrmýzýlý takýmýn yedek kulübesinde ise Kazýmcan Karataþ, Tanguy Ndombele ve Barýþ Alper Yýlmaz'ýn yaný sýra Günay Güvenç, Kerem Demirbay, Dries Mertens, Halil Derviþoðlu, Victor Nelsson, Sergio Oliveira ve Cedric Bakambu oturdu.

BURAK YILMAZ'DAN SÜRPRÝZ ÝLK 11

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasýnda Galatasaray'a konuk olan Beþiktaþ, son maçýna göre 5 deðiþiklikle sahaya çýktý.

Siyah-beyazlý futbol takýmý, RAMS Park'ta oynanan maça Mert Günok, Valentin Rosier, Daniel Amartey, Omar Colley, Bakhtiyor Zaynutdinov, Amir Hadziahmetovic, Tayfur Bingöl, Rachid Ghezzal, Gedson Fernandes, Milot Rashica ve Vincent Aboubakar ilk 11'iyle baþladý. Beþiktaþ'ýn yedek kulübesinde ise Ersin Destanoðlu, Onur Bulut, Ante Rebic, Cenk Tosun, Alex-Oxlade Chamberlain, Necip Uysal, Demir Ege Týknaz, Arthur Masuaku, Jackson Muleka ve Jean Onana yer aldý.

Teknik sorumlu Burak Yýlmaz, Süper Lig'in 8. haftasýnda Ýstanbulspor'u 2-0 yendikleri müsabakada ilk 11'de görev verdiði oyunculardan Ersin Destanoðlu, Chamberlain ve Muleka'yý yedeðe çekerken, Salih Uçan ile Eric Bailly ise sakatlýklarý nedeniyle kadroda yer almadý.

Genç çalýþtýrýcý, bu isimlerin yerine Mert Günok, Colley, Rashica, Tayfur Bingöl ve Gedson Fernandes'i ilk 11'de görevlendirdi.

HAKIM ZIYECH KADRODA YOK

Galatasaray'ýn Faslý futbolcusu Hakim Ziyech, Beþiktaþ derbisinin kadrosunda yer almadý. Sakatlýðý nedeniyle bir süredir tedavi gören Faslý futbolcu, son iki antrenmanda takýmla çalýþmasýna raðmen derbinin kadrosuna alýnmadý.

MILOT RASHICA ESKÝ TAKIMINA KARÞI

Beþiktaþ'ýn Kosovalý futbolcusu Milot Rashica, eski takýmý Galatasaray karþý ilk maçýna çýktý. Rashica, geçen sezon kiralýk olarak forma giydiði sarý-kýrmýzýlý ekipte Süper Lig þampiyonluðu yaþamýþtý.

ALÝ SAMÝ YEN SPOR KOMPLEKSÝ'NDE 300. MAÇ

Galatasaray, Beþiktaþ derbisiyle Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ndeki 300. resmi maçýna çýktý. Sarý-kýrmýzýlý ekip, 15 Ocak 2011'de Hollanda temsilcisi Ajax ile yapýlan özel maçla açýlan statta þu ana kadar 299 karþýlaþma oynadý. Galatasaray, þu anki ismi RAMS Park olan statta oynadýðý 299 resmi maçta 193 galibiyet, 61 beraberlik ve 45 maðlubiyet yaþadý. Sarý-kýrmýzýlý takým, bu statta attýðý 629 gole karþýlýk kalesinde 293 gol gördü.

GEDSON, 5 MAÇ SONRA KADRODA

Beþiktaþ'ýn Portekizli oyuncusu Gedson Fernandes, 5 müsabaka sonra sahaya çýktý. Son olarak UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Belçika ekibi Club Brugge ile 21 Eylül'de oynanan maçta görev yapan 24 yaþýndaki oyuncu, omzundan ve ayak bileðinden yaþadýðý sakatlýk gerekçesiyle 4'ü ligde ve 1'i UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde olmak üzere 5 karþýlaþmanýn kadrosuna dahil edilmemiþti. Sakatlýðýný atlatan Mert Günok 3 maç sonra kaledeki yerini alýrken, Tayfur Bingöl de siyah-beyazlý formayla bu sezon ilk kez 11'de sahaya çýktý.

VINCENT ABOUBAKAR 'DALYA' DEDÝ

Beþiktaþ'ýn Kamerunlu futbolcusu Vincent Aboubakar, siyah-beyazlý formayla 100. resmi maç heyecanýný Galatasaray derbisinde yaþadý. "Kara Kartal"da 3. dönemini geçiren 31 yaþýndaki santrfor, tüm kulvarlarda çýktýðý 99 karþýlaþmada 59 gol kaydetti. Aboubakar, bu süreçte Galatasaray'a karþý bir kez fileleri havalandýrdý.

TRÝBÜNLER TAMAMEN DOLDU

Galatasaraylý taraftarlar, takýmlarýnýn Beþiktaþ ile yaptýðý derbiye yoðun ilgi gösterdi. RAMS Park'ýn tribünlerini tamamen dolduran sarý-kýrmýzýlý taraftarlar, yaptýklarý tezahüratlarla takýmlarýný destekledi.

BEÞÝKTAÞ TARAFTARI 1630 GÜN SONRA RAMS PARK'TA

Siyah-beyazlý taraftarlar, uzun bir aradan sonra Galatasaray deplasmanýnda takýmlarýnýn yanýnda yer aldý. Tüpraþ Stadý'ndan otobüslerle toplu halde stada gelen yaklaþýk 2400 taraftar, RAMS Park'ta kendileri için ayrýlan tribünde takýmlarýna destek verdi. Beþiktaþ taraftarý, RAMS Park'ta takýmlarýný son olarak 2018-2019 sezonunun 31. haftasýnda oynanan derbide desteklemiþti. Galatasaray, 5 Mayýs 2019'da oynanan karþýlaþmayý 2-0 kazanmýþtý.

MAÇIN BAÞINDA ÜST ÜSTE POZÝSYONLAR

Mücadeleye iki takým da tedbirli baþladý. Galatasaray, savunmasýný orta alana kadar çýkarýp ön alanda agresif yaptý. Beþiktaþ ise savunmadan paslarla çýkmaya çalýþtý.

Maçtaki ilk tehlikeyi Galatasaray yarattý. 7. dakikada Angelino'nun sol çaprazdan yaptýðý sert vuruþ Mert Günok'tan sekti ve kaleye doðru yöneldi. Omar Colley, kafayla topu çizgiden çýkardý.

Beþiktaþ ise 18. dakikada gole çok yaklaþtý. Sað kanattan kazanýlan serbest vuruþu kullanan Rachid Ghezzal'ýn ceza alanýna gönderdiði ortasýnda top, Tayfur'un kafa vuruþuyla birlikte sol kale direðinden oyun alanýna geri döndü.

Bu pozisyondan sonra Galatasaray'ýn baskýsý arttý. Beþiktaþ, savunmadan topla çýkarken sürekli top kaybý yapmaya baþladý. 23. dakikada Icardi'nin karþý karþýya pozisyonunda vuruþu Mert'i geçemedi.

HATAYI AFFETMEDÝ, REKOR KIRDI: ICARDI

Galatasaray, 26. dakikada derbinin ilk golünü buldu.

Kaan Ayhan'ýn kafayla ceza alanýna gönderdiði pasýnda Omar Colley'in uzaklaþtýramadýðý topu önünde bulan Mauro Icardi, bekletmeden yaptýðý düzgün vuruþla meþin yuvarlaðý Mert Günok'un saðýndan köþede aðlarla buluþturmayý baþardý.

Mauro Icardi, bu golle birlikte Galatasaray tarihinin derbilerde en çok gol atan oyuncusu oldu.

MERT GÜNOK'A DÝREKT KIRMIZI KART

Beþiktaþ, 30. dakikada 10 kiþi kaldý. Ceza sahasý önünde Mert Günok ile Mauro Icardi arasýnda yaþanan ikili mücadele sýrasýnda Mert Günok, topa elle müdahalede bulununca hakem Halil Umut Meler, VAR uyarýsýyla pozisyonu izleyerek Mert Günok'u direkt kýrmýzý kartla oyun dýþý býraktý.

Beþiktaþ'ta Milot Rashica kenara geldi, yerine Ersin Destanoðlu oyuna dahil oldu.

SON BÖLÜMDE G.SARAY POZÝSYONLARI

Ýlk yarýnýn son 15 dakikalýk bölümünde Galatasaray, Beþiktaþ savunmasýnýn hatalarýyla üst üste pozisyonlar yakalamaya baþladý. Zaha, Kerem Aktürkoðlu ve Icardi bu pozisyonlarda Ersin'i geçemedi.

Ýlk devre Galatasaray'ýn 1-0'lýk üstünlüðüyle sona erdi.

BURAK YILMAZ'DAN ÇÝFTE DEÐÝÞÝKLÝK

Beþiktaþ Teknik Sorumlusu Burak Yýlmaz, ikinci yarýya çifte deðiþiklikle baþladý. Zaynutdinov ve Gedson'un yerine Chamberlain ve Masuaku oyuna dahil oldu.

Siyah beyazlýlar, ilk yarýdaki hatalara raðmen savunmadan pasla çýkma stratejisini deðiþtirmedi. Galatasaray da, Beþiktaþ savunmasýnýn hatalarý sonrasý üst üste gol pozisyonlarý yakalamaya devam etti.

G.SARAY PENALTI KAZANDI, ÝPTAL OLDU

Maçýn 61. dakikasýnda Beþiktaþ pas yaparken, araya Mauro Icardi girdi. Arjantinli golcü, Amir Hadziahmetovic'in müdahalesiyle yerde kaldý. Hakem Halil Umut Meler penaltý noktasýný gösterdi. VAR hakemi Abdülkadir Bitigen'den gelen uyarýsý sonrasý Halil Umut Meler pozisyonu izledi ve pozisyonda faul olmadýðýný belirterek penaltýyý iptal etti. Oyun hava atýþýyla baþladý.

Halil Umut Meler, pozisyonu izlediði sýrada yanýna gelen ve monitöre bakan Beþiktaþ Teknik Sorumlusu Burak Yýlmaz'a sarý kart gösterdi.

CHAMBERLAIN, 69'DA DENGEYÝ GETÝRDÝ

Beþiktaþ, 69. dakikada eþitlik golünü buldu.

Sað kanatta topla buluþan Valentin Rosier, Angelino'dan da sýyrýlýp önündeki boþ alandan hýzla ceza alanýna girdi ve son çizgiye inmeden topu içeri çevirdi. Pozisyonu iyi takip eden Alex Oxlade-Chamberlain, altýpas önünden geliþine yaptýðý düzgün vuruþla meþin yuvarlaðý Fernando Muslera'nýn saðýndan aðlarla buluþturmayý baþardý.

Chamberlain, Beþiktaþ formasýyla Galatasaray'a gol atan ilk Ýngiliz futbolcu oldu.

MAURO ICARDI, SON SÖZÜ SÖYLEDÝ

Galatasaray, 1-1'den sonra baskýsýný artýrdý ve üstünlük sayýsý aramaya baþladý.

Üst üste ortalar ve baský sonrasý 82. dakikada Galatasaray, penaltý kazandý.

Amir Hadziahmetovic'in, ceza alaný içinde topa elle yaptýðý müdahale sonrasýnda hakem Halil Umut Meler penaltý noktasýný gösterdi.

Topun baþýna gelen Mauro Icardi, sert bir vuruþla meþin yuvarlaðý Ersin'in solundan aðlara göndermeyi baþardý.

GALATASARAY, DERBÝYÝ KAZANDI

Maçýn kalan bölümünde Beþiktaþ, tüm riskleri alarak Galatasaray kalesine gitmeye çalýþtý. Galatasaray ise topa sahip olarak Beþiktaþ'ýn pozisyon üretmesine izin vermedi ve derbiden 2-12lik galibiyetle ayrýldý.

MAÇTAN DAKÝKALAR (ÝLK YARI)

7. dakikada soldan ceza sahasýna giren Angelino, dar açýya raðmen þutunu çekti. Kaleci Mert'in müdahale ettiði top yükseklik kazanarak kaleye yöneldi. Savunmaya dönen Colley, meþin yuvarlaðý kafayla çizgiden çýkardý. Pozisyonun devamýnda kaleci Mert topun sahibi oldu.
10. dakikada soldan ataða katýlan Rashica'nýn vuruþunda Boey'den sekip kaleye yönelen topu son anda Muslera kornere çeldi.
18. dakikada Beþiktaþ gole çok yaklaþtý. Ceza sahasý dýþý sað kanattan serbest vuruþ kullanan Ghezzal, meþin yuvarlaðý kale sahasýna gönderdi. Kimsenin dokunamadýðý top, uzak direðe çarparak oyun alanýna döndü.
19. dakikada saðdan geliþen atakta Tete'nin ortaladýðý topu savunma uzaklaþtýrmak istedi. Penaltý noktasý gerisine gelen meþin yuvarlaða Kerem'in bekletmeden vuruþundan sonuç çýkmadý.
23. dakikada savunma arkasýna atýlan topu alan Amartey'e baský yapan Icardi, meþin yuvarlaðý rakibinden kaptý. Ceza sahasý yayý içinde kaleciyle karþý karþýya kalan Arjantinli yýldýzýn þutunda, kaleci Mert Günok saðýna uzanarak topun aðlara gitmesini önledi.
26. dakikada Galatasaray öne geçti. Sarý-kýrmýzýlý ekibin ceza sahasý ve önündeki baskýda kaleci Mert'in uzaklaþtýrmak istediði top Kaan Ayhan'a geldi. Bu oyuncu meþin yuvarlaðý kafayla ceza sahasý yayý içindeki Icardi'ye indirdi. Arjantinli golcünün kafayla takým arkadaþýna aktarmak istediði top rakibine çarparak yeniden kendisinde kaldý. Pozisyonu iyi takip eden Icardi, altýpas önünde yaptýðý vuruþla aðlarý havalandýrdý: 1-0.
30. dakikada Beþiktaþ 10 kiþi kaldý. Savunma arkasýna atýlan topa hareketlenen Icardi, kalesini terk ederek ceza sahasý dýþýna çýkan Mert Günok'tan sýyrýldý. Sarý-kýrmýzýlý futbolcunun kaleye göndermek istediði topu savunma uzaklaþtýrdý. Pozisyonda önce devam kararý veren hakem Halil Umut Meler, Video Yardýmcý Hakem'in uyarýsýyla pozisyonu yeniden inceledi. Kaleci Mert'in ceza sahasý dýþýnda topa elle müdahale ettiðini tespit eden Meler, siyah-beyazlý kaleciyi doðrudan kýrmýzý kartla oyundan attý.
45+3. dakikada Abdülkerim Bardakcý'nýn uzaktan þutunda kaleci Ersin Destanoðlu, meþin yuvarlaðý güçlükle kontrol etti.

ÝKÝNCÝ YARIDAN DETAYLAR BÝRAZDAN...

Galatasaray Beþiktaþ Maç Özeti Canlý Ýzle 2-1 (Geniþ Video)  | GS-BJK Maç Sonucu 2-1 Ýzle (2024)
Top Articles
Ham, Egg & Cheese Breakfast Quesadillas Recipe - Damn Delicious
Impress Your Friends With Ina Garten's Very Best Thanksgiving Recipes
55Th And Kedzie Elite Staffing
Couchtuner The Office
Crossed Eyes (Strabismus): Symptoms, Causes, and Diagnosis
His Lost Lycan Luna Chapter 5
Mikayla Campino Video Twitter: Unveiling the Viral Sensation and Its Impact on Social Media
Select Truck Greensboro
Washington, D.C. - Capital, Founding, Monumental
Busted Newspaper S Randolph County Dirt The Press As Pawns
Oro probablemente a duna Playa e nomber Oranjestad un 200 aña pasa, pero Playa su historia ta bay hopi mas aña atras
Dtab Customs
How to Create Your Very Own Crossword Puzzle
Odfl4Us Driver Login
Craigslist Pinellas County Rentals
Melissababy
What Is The Lineup For Nascar Race Today
Roane County Arrests Today
Weldmotor Vehicle.com
Hannaford Weekly Flyer Manchester Nh
Timeline of the September 11 Attacks
Kroger Feed Login
Black Lion Backpack And Glider Voucher
What we lost when Craigslist shut down its personals section
Isablove
Stouffville Tribune (Stouffville, ON), March 27, 1947, p. 1
Everything You Need to Know About Ñ in Spanish | FluentU Spanish Blog
Delta Rastrear Vuelo
Vlocity Clm
Storelink Afs
Elanco Rebates.com 2022
Craigslist Free Puppy
Craigslist Ludington Michigan
Cheap Motorcycles Craigslist
Powerball lottery winning numbers for Saturday, September 7. $112 million jackpot
404-459-1280
Wow Quest Encroaching Heat
Pill 44615 Orange
Kelsey Mcewen Photos
Telegram update adds quote formatting and new linking options
Unifi Vlan Only Network
WorldAccount | Data Protection
Cnp Tx Venmo
Doe Infohub
Bekkenpijn: oorzaken en symptomen van pijn in het bekken
Canada Life Insurance Comparison Ivari Vs Sun Life
Vci Classified Paducah
1Tamilmv.kids
Gear Bicycle Sales Butler Pa
Hsi Delphi Forum
Noelleleyva Leaks
Ok-Selection9999
Latest Posts
Article information

Author: Nathanial Hackett

Last Updated:

Views: 6283

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanial Hackett

Birthday: 1997-10-09

Address: Apt. 935 264 Abshire Canyon, South Nerissachester, NM 01800

Phone: +9752624861224

Job: Forward Technology Assistant

Hobby: Listening to music, Shopping, Vacation, Baton twirling, Flower arranging, Blacksmithing, Do it yourself

Introduction: My name is Nathanial Hackett, I am a lovely, curious, smiling, lively, thoughtful, courageous, lively person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.